Waar wij ontzorgen.

Full-service onderhoudspartner.

vertrouwde vakmensen
voor de deur.

Het renoveren en verduurzamen van hele gebouwen of een woonwijk: in de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een partner in compleet vastgoedonderhoud. We werken met vakmensen en een schil van gespecialiseerde onderaannemers. U kunt rekenen op heldere afspraken en zorgvuldige calculaties en inspecties. Samen laten we uw vastgoed weer stralen!

GreepBurgh23_LR_PixelX_MartijnvanLeeuwen-24

Greep & van der Burgh als partner.

Onze beloftes.

GreepBurgh23_LR_PixelX_MartijnvanLeeuwen-105

Vriendelijk.

Onze omgang met u is vriendelijk, open en direct. Lijnen zijn binnen ons familiebedrijf kort; onder elkaar en met onze partners.

GreepBurgh23_LR_PixelX_MartijnvanLeeuwen-52

Vertrouwd.

Vertrouwde gezichten en heldere afspraken. Grote kans dat u ons regelmatig tegen komt, want inmiddels zijn wij voor menig bedrijf en woningcorporatie in de regio vaste partner.

GreepBurgh23_LR_PixelX_MartijnvanLeeuwen-14

Vakmanschap.

Wij zijn vakmensen; dagelijks leren we van elkaar en maken we elkaar beter. Omdat we trots en tevreden willen zijn over het werk dat we doen. En omdat we willen dat u net zo tevreden bent met het eindresultaat.

Vooruitstrevend.

Oog voor de bewoner.

Bewoners betrekken we actief in onze plannen, om zo draagvlak te creëren voor een project. Ieder project komt met een vertrouwd gezicht; de projectmanager. Tijdens een project bewaakt deze de algemene voortgang en is deze het vaste aanspreekpunt.

GreepBurgh23_LR_PixelX_MartijnvanLeeuwen-85